Nacht van de Mode 2023

Op zaterdag 10 juni 2023 vindt wederom de Nacht van de Mode plaats in het Modekwartier. In aanloop naar de zomer pakken de ondernemers van het Modekwartier uit en organiseren een event waar alles op gebied van mode, design en kunst bij elkaar komt in de straten van Klarendal.

Voor 2023 kiezen we voor het thema ‘Kleur-rijk’, kleurrijk betekent voor ons als creative ondernemers diversiteit, inclusie, participatie, samen kleur geven aan de wijk en de samenleving. We maken hiermee graag de verbinding van onder naar boven in de wijk en de verbinding met de bewoners van Klarendal.
Om dit te vieren gaan we een heuse ‘trouwerij’ organiseren in het Modekwartier tijdens Nacht van de Mode. Alle ondernemers samen maken er voor het bruidspaar een kleurrijke avond van!

Nacht van de Mode start met een Feestelijke opening; de kleurrijke trouwerij van Kayleigh en Tim op het podium kruising Klarendalseweg/Akkerstraat om 19.00 uur. Het kleurrijke paar wordt in het echt verbonden door voormalig wethouder Ine van Burgsteden.

De verschillende onderdelen van de trouwerij die avond vind je in bijgaande plattegrond.