een nieuw gezicht bij Chris Meijers collectie

Sinds half januari werk ik op de donderdagen bij Chris; héél gezellig en héél leerzaam!

Ik, Mariëlle Willems, kom eigenlijk uit de “tassen-wereld”.

Zo’n 25 jaar geleden heb ik na mijn lerarenopleiding een opleiding ‘schoenen maken’ gedaan (dat begon met een muiltje en eindigde met knielaarzen) en daarna een opleiding ‘tassen maken’ en dat is dan ook wat ik daarna ben blijven doen;

ik ontwerp en maak tassen en accessoires in kleine oplages voor galeries en winkels, maar ook in opdracht voor bedrijven en particulieren.

Daarnaast geef ik al meer dan 10 jaar les in dit mooie vak!

Omdat ik zelf ook graag weer wat wilde leren, en het me natuurlijk ontzettend leuk leek, ben ik de coupeuse-opleiding gaan volgen. Deze heb ik afgelopen zomer cum-laude afgerond en bij Chris ga ik nu de fijne kneepjes van het vak leren!