Dutch Sustainable Fashion Week

Chris Meijers collectie Dutch Sustainable Fashion Week 2016

De landelijke Dutch Sustainable Fashion Week promoot van 9 t/m 16 oktober fair fashion in winkels. Als onderdeel hiervan organiseert Awearness Fashion – met steun van gemeente Arnhem – op donderdagavond 13 oktober een shoptour door het Modekwartier Arnhem met het accent op duurzaamheid.
Arnhem heeft een reputatie als mode- en designstad en het Modekwartier speelt daarin een cruciale rol. Het midden in het Arnhemse Klarendal gelegen Modekwartier is een creatieve wijk geheel gewijd aan mode, design, kunst en eten. Met een concentratie aan winkels, werkplaatsen, studio’s, galerieën, restaurants en showrooms. Aanstormend talent, gevestigde namen, trendsetters, ambachtsmensen: zij vormen het kloppend hart van het dynamische Modekwartier.

Tijdens de shoptour maak je kennis met 8 enthousiaste ontwerpers die allemaal een verhaal te vertellen hebben over liefde voor het vak, ambachtelijk werken en duurzaamheid in mode, te weten Dress me Dutch Amsterdam,Okimono, Studio Bolder, Mode Met een Missie, Net-A Style & Sell, Mirte Engelhard Fashion, Chris Meijers Collectie en Bartinki. De ontwerpers ontvangen de groep met een hapje en drankje en geven een korte presentatie over hun label. Daarna kun je naar hartelust rondkijken in de winkel. Ook hebben ze voor iedereen een leuke aanbieding.

Jeannette en Wilma van Awearness Fashion zijn de hosts van de groep en vertellen onderweg het nodige over fair fashion en de winkels. We beloven je een gezellige én boeiende avond waarop je kennis maakt met Arnhem’s finest op modegebied. Winkelen was nog nooit zo leuk. Koop nu je ticket voor 5 euro incl btw en volg nieuws over het event op Facebook.