Chris Meijers Collectie

Chris Meijers Collectie - Chris aan het werk in de atelierwinkel

Chris Meijers collectie DESIGN/ECO/Custom Made WOMENSWEAR: duurzame kleding voor vrouwen, op maat gemaakt van natuurlijke materialen.

Het kleermakersoog en het vakmanschap van Chris Meijers staan garant voor perfect passende en op maat gemaakte ontwerpen.
Comfort, kwaliteit en duurzaamheid zorgen voor jarenlang draagplezier.

Ontwerpproces
Mooie stof heeft weinig versiering nodig. Voor de ontwerpen maak ik gebruik van de eigenschappen van de stof, waardoor stof en ontwerp één geheel vormen.

Zodra ik een mooie stof zie en voel, begint zich in mijn hoofd een beeld te vormen van een kledingstuk of een vorm. Ik mouleer de stof op een paspop tot het gedachtebeeld samenvalt met een ontwerp. Pas als een kledingstuk op deze manier is ontstaan, teken ik het patroon op papier. Het voordeel van deze manier van werken is dat stof en ontwerp precies bij elkaar passen en elkaar versterken.

Eenvoud is onuitputtelijk

Maatwerk

Naast de stof en het ontwerp bepaalt ook het lichaam het succes van een kledingstuk.
Alle kleding wordt gemaakt in het eigen atelier. Dit biedt de mogelijkheid om het kledingstuk aan te passen aan de behoeften en wensen van de klant. De maten waarin gewerkt wordt liggen tussen maat 34 en maat 44.

Broeken
Voor veel vrouwen is het lastig een goed passende broek te vinden. Bij de Chris Meijers collectie is het mogelijk een perfect zittende broek te laten aanmeten. Aan de hand van een pasmodel wordt eerst de pasvorm bepaald. Met behulp van een aantal modellen en stoffen bespreken we vervolgens je wensen.
Dus ben jij op zoek naar de perfectie broek: neem dan contact met me op