Arnhemse Stockdagen 2017 van 22 t/m 25 juni

Ruim 125 ontwerpers en high-end winkeliers openen de deuren van hun voorraadkasten. Vier dagen lang kunt u door heel Arnhem terecht voor kleding, sieraden, tassen en accessoires van top ontwerpers voor mooie prijzen.  Maar ook voor stoffen, fournituren, samples en prototypes.

Ontwerpers zijn er tijdens de Arnhemse Stockdagen in alle soorten en maten. Gevestigde modehuizen, jonge mode- en designlabels, net afgestudeerden en high-end Arnhemse winkeliers bieden hun voorraden aan. Zowel mode als productontwerp komen voorbij. Van handgemaakt tot halffabricaat. Het levert een kleurrijk aanbod voor de bezoeker op. En dat is wat de Arnhemse Stockdagen net even anders maakt dan alle andere mode- en design markten: een laagdrempelig evenement met hoogwaardige kwaliteit.

Wij zijn verheugd te vertellen dat de Eusebiuskerk in het hart van het centrum van Arnhem onze hoofdlocatie voor dit jaar is! Hier zullen zo’n 75 ontwerpers uit heel Nederland te vinden zijn. Vanuit hier loopt de route door het centrum, langs vele leuke mode en design winkels, richting het Modekwartier in Klarendal!